Редакция на обява Добави обява

Yanmar разработи нови двигатели за трактори на газ, покривайки Tier V

07.02.2019 г.
11827
Японският производител Yanmar разработи нови двигатели за трактори, работещи с газ, които използват LPG (течен петролен газ) и отговарят както на US EPA T 1 Tier2, CARB T 2 Tier4, така и на емисионните норми на Tier V. Добавяйки два нови модела чисти и тихи промишлени двигатели, 4TN88G с максимална мощност 45.0kW и 4TN98G с максимална мощност 63.0kW към гамата си, Yanmar е готов да отговори по-добре на разнообразните нужди на своите клиенти, особено в тракторната индустрия. Освен това, Yanmar има планове за въвеждане на два вида горивни спецификации, които могат да работят както с пропан-бутан, така и с бензин.

Припомняме, че Yanmar е доставчик на двигатели за трактори на редица брандове, като един от последните договори бе с престижния италиански производител на овощарски и лозарски трактори - Antonio Carraro.

Газовите двигатели произвеждат много малко прахови частици и са сравнително по-тихи от дизелите. Това ги прави идеални за работа на закрито и в затворени помещения, където опазването на околната среда е основен фактор. Yanmar има повече от 30 години опит в работата с газови двигатели.

"Този дългогодишен опит заедно с нашите дълбоки познания по технологията на индустриалния дизелов двигател ни позволи да разработим собствена система за изгаряне на газ за високоефективни, икономични и компактни двигатели, които показват издръжливостта и надеждността, изисквани от промишлените приложения и осигуряват нова стойност за нашите клиенти", заяви пред Агросалон.БГ от Янмар Холдинг.
 
© 2019 Агросалон.БГ / Agrosalon.BG
 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG