Редакция на обява Добави обява

Японски трактор ISEKI с кабина и челен товарач - ISEKI TLE 4550 (ТЕСТ ДРАЙВ)

13.04.2023 г.
1339
Новият модел е идеален за извършване на почвообработка, сеитба, пръскане и разнообразни агротехнически мероприятия в земеделските стопанства и животновъдните ферми. Трансмисията е синхронизирана с 12 предни и 12 задни предавки, а управлението е удобно, благодарение на наличния реверс.

Навесната система на новия ISEKI TLE 4550 е с капацитет 1200 кг. и има 2 хидравлични извода, както и бърз бутон разположен на калника, за лесно управление на повдигащите рамене. Също така има две независими хидравлични помпи, като тази за навесната система е с максимален капацитет от 32,2 литра/минута, а тази за кормилното управление - 16,2 литра/минута. Кабината на новия ISEKI TLE 4550 е шумоизолирана и има филтър за пречистване на въздуха.

Оператора има отлична видимост във всички посоки, особено при работа с челен товарач. Кабината и наличното осветление отпред и отзад на трактора, дават възможност за работа и в тъмните часове, както и независимост от климатичните условия. Доказаната през годините здравина и висока производителност на японските трактори Iseki се съчетава отлично с красивия външен дизайн, което ги прави предпочитани от фермерите в България.

В допълнение съотношението между мощност и цена е най-доброто на българския пазар, а фирма Скайтрак - официален вносител на ISEKI, предлага и специални лизингови схеми за покупка на изплащане с 20% първоначална вноска и опция за удължена гаранция. За повече информация позвънете на 0888 666 000 или посетете iseki.bg
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG