Редакция на обява Добави обява

Японски трактор Iseki с кабина и челен товарач - изборът за всяка ферма!

15.10.2019 г.
167241
Все повече професионални фермери избират японския бранд ISEKI за основен трактор за работа в животновъдните ферми, който може да се използва и за спомагателен трактор за стандартни агротехнически мероприятия в полето.

Новият модел ISEKI TLE 4490 с кабина и челен товарач е специално разработен за комфортна работа независимо от климатичните условия. Неговите компактни размери и отлична маневреност го правят отличен помощник за всяка ферма.

Този японски трактор е оборудван с 4 цилиндров дизелов двигател с мощност 55 к.с. Скоростната кутия е с 16/16 предавки, а маневреността и лесното управление са гарантирани благодарение на реверс и мощна хидравлична помпа за волана.

Освен за работа във фермите, ISEKI TLE 4490 може да бъде агрегатиран с всякакъв прикачен инвентар с цел извършване на почвообработка, сеитба, косене, обръщане на сено, балиране, пръскане (моделът с кабина), както и транспортни дейности.

Японските трактори ISEKI се предлагат на лизинг при изключително изгодни условия и малки лизингови вноски. За повече информация, относно лизинга и цените на новите трактори ISEKI: 0888 71 36 89

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG