Редакция на обява Добави обява

Японските GPS навигации Topcon са гаранция за точност, но и за липса на скрити такси за фермерите

29.03.2023 г.
1586
Често пъти за нуждите на земеделците се налага да използват множество еднофункционални конзоли за прецизно земеделие, но японският лидер Topcon предложи фамилията X конзоли, проектирани с универсална възможност за разрешаване на този проблем, което води до намаляване на сложността, подобряване на настройките, лесни актуализации, поддръжка и намаляване на общите хардуерни разходи.

Стандартно отключените функции включват Guidelines (насоки), Tasks (задачи), ISO-UT и TAP Market.  В комбинация с приемници, кормилно управление и коригиращи услуги на Topcon, новото ниво на персонализиране предоставя възможни решения за навигация, на правилната цена. 

Сега, с допълненията към серията, Topcon опростява управлението от кабината на трактора и това е модулен подход с оглед на бъдещите нужди за всяка уникална селскостопанска операция.

Новите конзоли са проектирани да бъдат готови за всякакви приложения като подготовка на почвата, засяване, растителна защита, жътва, претегляне на обеми и услуги за данни. Конзолите се предлагат в 7-инчови и 12,1-инчови екрани, включително с нови дневни и нощни режими.

Все повече зърнопроизводители в България масово преминават на японски GPS навигации TOPCON без скрити такси.  Все повече земеделци избират да инсталират на своите трактори и комбайни - японските GPS навигации TOPCON - не само заради върховото японско качество. Това, което се отчита като основна причина е, че при закупуването земеделците могат да ползват всички функции на софтуера и хардуера без да се налага да доплащат за отключване на опции като секционен контрол и т.н., както е при редица други марки на пазара.

Японските GPS навигации Topcon позволяват лесно и бързо инсталиране и работа във всякакви машини с ISOBUS. 

Експресна доставка и монтаж във вашата ферма
Друго голямо предимство при GPS навигационните системи Topcon е, че Оптиком има сервизни специалисти, които извършват експресна инсталация на място в стопанството, което се случва до 2 дни от поръчката на японската навигация.

Лизинг и бързо одобрение без условности - БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ
Друга важна причина масово земеделците да се преориентират към японските GPS навигации Topcon е възможността за изгоден бърз и лесен лизинг за инвестиция в GPS навигация и системи за прецизно земеделие.

Силен интерес към японските навигации Topcon се отчита от страна на много зърнопроизводители, които оборудват комбайните си със системата за мониторинг на площите и жътвата (Yield Monitoring), данните от която впоследствие се използват и свързват със системата за управление на наторяването и така се постига автоматизирано торене чрез прецизно управление на торовата норма и контрол на секциите на торачките. Данните могат да се използват и при пръскане с листни торове.

За информация и поръчки: 0889 / 470 603

Купи система за прецизно земеделие TOPCON XD+ за 18 500 лв без скрити такси!За TOPCON:
Японският бранд Topcon e един от глобалните лидери в производството на GPS навигации за селско стопанство, строителна техника, пътно строителство и авиоиндустрия. В Европа Topcon е символ на прецизното японско качество - бе зкомпромиси във всяко отношение. Няколко големи производители на трактори вграждат серийно именно японските навигации Topcon. Сред тях са McCormick, Landini и др.


Свързани статии

Topcon - предимства и топ технологии за прецизна сеитба (ВИДЕО)
Прецизните решения на Topcon помагат на земеделците да се справят с предизвикателствата на съвременното селско стопанство – от планиране и подготовка на полето до прибиране на реколтата.
19.04.2021 г.
2322
Topcon и IBM започват съвместно разработване на изкуствен интелект за агробизнеса
Topcon и IBM започват съвместно разработване на изкуствен интелект за нуждите на селското стопанство. Споразумението между японската корпорация Topcon един от световните лидери в производството на GPS навигации за трактори и уреди за прецизно земеделие и американската компания IBM 
02.09.2019 г.
11072
Topcon представи нова серия дисплеи за GPS навигации за трактори и агротехника
Японският бранд Topcon e един от глобалните лидери в производството на GPS навигации за селско стопанство, строителна техника, пътно строителство и авиоиндустрия. В Европа Topcon е символ на прецизното японско качество - бе зкомпромиси във всяко отношение. Няколко големи производители на трактори вграждат серийно именно японските навигации Topcon. Сред тях са McCormick, Landini и др.
 
26.10.2020 г.
3033
Зърнопроизводители масово преминават на японски GPS навигации TOPCON без скрити такси
Зърнопроизводители масово преминават на японски GPS навигации TOPCON без скрити такси.  Все повече земеделци избират да инсталират на своите трактори и комбайни - японските GPS навигации TOPCON - не само заради върховото японско качество.
30.09.2020 г.
3236
GPS навигации TOPCON - Новото японско решение за трактори и агротехника от ОПТИКОМ (ВИДЕО)
Една от новостите на изложението БАТА АГРО 2019, което се проведе край Стара Загора е, че за първи път Оптиком ООД представи новият японски бранд в сферата на прецизното земеделие – TOPCON, на които вече е официален представител.
29.05.2019 г.
14534
Специални промоции за GPS навигации TOPCON с автоматичен волан пуска Оптиком за сеитба 2023
Специални промоции за японските GPS навигации TOPCON с автоматичен волан пуска Оптиком за предстоящата пролетна сеитба.На вниманието на земеделците е новата 12,1 инчова навигация Topcon XD+ , която е с подобрено изживяване на потребителския интерфейс, наречено Horizon 5. Навигацията има пълноцветен дневен и нощен ражим. Стандартно отключените функции включват Guidelines (насоки), Tasks (задачи), ISO-UT и TAP Market
24.01.2023 г.
2849
GPS навигация TOPCON X25: японска прецизност и топ-качество за вашия трактор
Topcon X 25 предоставя възможност за избор между основен или разширен пакет с функции. Извършва експорт на граници, покритие и карти с почвеното състояние. Topcon X 25 предлага контрол на нормата на един продукт при основния пакет или променлива норма
01.08.2019 г.
16262
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG