Редакция на обява Добави обява

Японските навигации TOPCON навлизат на българския пазар с нов дилър

29.05.2019 г.
3889
Японските GPS навигации за трактори и агротехника - TOPCON навлизат на българския пазар с нов дилър - фирма Оптиком, която е един от големите лидери в търговията със земеделска техника, трактори и комбайни в България, с над 25 годишен опит в сектора.

TOPCON покрива изцяло пълната гама от решения, които са нужни на земеделските производители. Като се започне от най-елементарната и обикновена навигация, която служи просто за ориентиране – къде се намира всеки трактор в момента на полето, преминем през автоматично управление на машината и стигнем до наистина - прецизното земеделие, което се получава когато имаме пълен контрол и над инвентара. Т.е – осигуряваме секционен контрол, променлива норма на торене и на пръскане, за да завършим целият този процес за прецизно земеделие.

В гамата на решенията за прецизно земеделие от TOPCON влизат - GPS навигации - конзоли, автоматични волани с електромотор, както и такива свързани с хидравликата на тракторите, модули за прецизно управление на прикачен инвентар и извършване на секционен контрол и др.

Много добра функция на системите TOPCON е това, че имат възможност за отдалечен контрол . Когато конзолата е свързана с интернет има функция, с която да се заяви „ съпорт“ от някой от поддръжката. Всеки един специалист от отдела за прецизно земеделие в Оптиком, разполага с идентификационен номер, чрез който може да влезе отдалечено в системата на клиента и да помогне с настройки или конфигуриране, без да е нужно да се чака или да се губи ценно време.

Повече за уредите за прецизно земеделие от TOPCON, вижте във видеото:
 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG