Редакция на обява Добави обява

Японският лидер Topcon влиза на пазара у нас в партньорство с Оптиком

16.04.2019 г.
3315
Тоpcon, един от световните лидери в прецизните технологии, разширява присъствието си на българския пазар с партньорството между Topcon Agriculture и Оптиком ООД, която е една от най-динамично развиващите се компании у нас в областта на търговията и продажбата на селскостопанска техника.

Димитър Петров, търговски директор в Оптиком, заяви относно партньорството:

Няма как да не сме горди, че Оптиком стъпва на едно следващо стъпало в своето развитие като компания, чиято цел е да бъде Партньорът до българския земеделски производител в неговия пълен обхват. С развитието на високите технологии и тяхното навлизане в селското стопанство, прецизното земеделие става вторият основен стълб за ефективност и производителност във всяко стопанство, след като вече е реализирана инвестиция в агротехника. Правилното прецизно оборудване за селскостопанските машини -  трактори, сеялки, пръскачки и т.н. е гаранция за добрата работа на машините, които предлагаме. Тяхната пълна ефективност се постига именно благодарение уредите за прецизно земеделие. Затова от Оптиком решихме, че трябва да предоставим на нашите клиенти комплексно обслужване - продажба на селскостопанска техника, оборудвана с прецизни технологии, за които отговорност носи наш екип, а също така осигуряваме обезпечаване със собствен сервиз, резервни части, финансови програми и консултации. Това е много важно, тъй като по този начин ще затвърдим отличните ни отношения със земеделците, с които през годините се превърнахме в партньори и приятели.

Рей О’Конър, президент на Topcon Positioning Group (TPG) заяви:
“Ние сме изключително развълнувани, че можем да предложим съвместно с Оптиком прецизни технологии, които дават на фермерите ефективни решения за управление на техните стопанства. Вярваме, че ще растем заедно в това партньорство и то ще се развива успешно в следващите години. Ние продължаваме да съсредоточваме усилията си върху традиционното прецизно оборудване, но сега разполагаме и с иновационен софтуер, чрез който ще осигурим цялостно планиране, контрол на агро-техническите операции, мониторинг на работните процеси и подробни отчети за всяко стопанство. Така ще дадем независимостта на фермерите от постоянни абонаментни планове, която те търсят през последните години, а също възможност за бързо извличане и анализиране на данни в процеса на тяхната работа.”
За да отговори на високите изисквания на Topcon по отношение на обслужването и сервизирането на вече продадени уреди за прецизно земеделие, Оптиком повече от година подготвя свой специализиран отделен екип, който ще отговаря за прецизните технологии. Търговските и сервизни специалисти в направление “Прецизно земеделие” към Оптиком, ще бъдат представени официално на най-голямото селскостопанско изложение у нас БАТА АГРО 2019, което ще се проведе през месец май и за чиито посетители ще има интересни предложения.

По случай новото партньорство Оптиком стартира и своите първи две промоции с включено оборудване на Topcon:
Възможност за покупка на нов трактор Landini Active -  165 к.с., със 6-цилиндров двигател, на цена от 139 500 лв. и подарък премиум навигация TOPCON Х23.

Трактор McCormick X7 с мощност от 212 к.с., 6-цилиндров двигател, на атрактивна цена от 169 900 лв. и включен специален подарък  навигация TOPCON Х25 и волан TOPCON AES 35.

Повече информация за прецизното оборудване, предлагано от Оптиком и текущите промоции може да получите и на сайта на компанията www.opticom-bg.com  и в търговските представителства в страната.

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG