Редакция на обява Добави обява

Японско качество и цялостни решения за земеделие показа Скайтрак на АГРА 2023 (ВИДЕО)

09.03.2023 г.
2137
Най-новата гама японски трактори ISEKI с двигатели Stage V привлякоха вниманието на земеделците по време на международното изложение АГРА 2023, което се проведе традиционно в Пловдив.

На своя впечатляващ и просторен щанд, Скайтрак показа и пълна гама машини за всички агротехнически мероприятия в стопанствата - вентилаторни и щангови пръскачки Agron, роторни и плоски косачки, лозаро-овощарски фрези и мулчери Carrera, торачки, сеялки за зеленчуци, както и всички видове почвообработващ инвентар - доказан със своето високо качество, което Скайтрак лично подбира и предлага на земеделските производители в България. 

Най-силен интерес на щанда имаше към новия модел ISEKI TLE 4550 с челен товарач, както и към варианта с климатизирана кабина. Трактора е с 4 цилиндров турбо-дизелов двигател и мощност 55 к.с.  Друг акцент сред японските трактори по време на АГРА, който привлече интереса на професионалистите в земеделието бе новия ISEKI TG 6687 с мощност 70 к.с., осигурявани от новия 4 цилиндров Stage V двигател. 

За нуждите на фермерите Скайтрак предлага възможност за покупка на лизинг на всички нови модели трактори и инвентар, като процесът на одобрение е улеснен, а лихвата е минимална и с 20% първоначална вноска. 

За активния пролетен сезон в земеделието, от Скайтрак заявиха, че има гарантирани складови наличности от прикачен инвентар и нови трактори, с които фермерите могат да работят веднага, а не да чакат с месеци за доставка, както е при много фирми през последните месеци.
За повече информация, консултация и цени: 0888 666 000,
info@skytrak.bg ; https://skytrak.bg  ; https://iseki.bg 
 

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG