Редакция на обява Добави обява

Защо да инвестирате в Low-Till технологията за сеитба на ELVORTI по мярка 4.1?

17.05.2021 г.
2604
Комбинация от прецизна сеитба при минимална обработка на почвата(Lo-Till), компютърен контрол и най-вече достъпна цена - това е новата сеялка Elvorti Alfa, която фирма Оптиком предлага на земеделците.

Сеялката се предлага в 4 и 6 метров вариант и има един от най-големите по обeм бункери на пазара 1500 – 2800 л. Това намалява броят на спиранията за зареждане и постига по-голяма дневна производителност.

Elvorti Alfa са оборудвани с важна екстра – електронна система за контрол, която контролира преминаването на семената във всеки ботуш, на всеки бункер и предава информацията към монитор, поставен в кабината на трактора, което позволява да се отчита засятата площ.
Сеялките от серията Alfa имат нов тип механизъм за упражняване на натиск върху сеещите ботуши чрез принудителен клапан,пружина с повишена твърдост и усилената конструкция, се постига натиск от 80 до 120 кг. на всеки изсяващ ботуш. 

Дълбочината на сеитбата се контролира прецизно и може да бъде настроена от 20 до 80 мм. Сеитбеният диапазон при тази серия сеялки покрива желаните норми от 1,5 до 40 кг./дка, който може лесно и бързо да се регулиране посредством сеитбен вариатор.

Сеялките от тази серия са оборудвани с устройство за транспортиране по дължина, чрез прикачване към трактора, което дава удобство за транспортиране между земеделските блокове, както и до стопанството.

Сеялките Elvorti Alfa могат да бъдат закупени като допустима инвестиция в проекти по мярка 4.1, които се подават до 23-и Юли 2021г.  От Оптиком предлагат също така лизинг, според нуждите на земеделските производители.

Elvorti Alfa 4
бункер за семена: 1200 литра
бункер за тор: 300 литра

Elvorti Alfa 6
бункер за семена: 1860 литра
бункер за тор: 945 литраЗа повече информация: 0700 70 705; opticom@opticom-bg.com 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG