Редакция на обява Добави обява

Заводът на Case IH в Австрия спечели престижната награда "Най-ефективна компания на 2020"

26.10.2020 г.
2231
Европейската база на Case IH в Сейнт Валентин, Австрия, която произвежда трактори от 100 к.с. до 300 к.с. за селскостопанския / общинския / горския сектор и е собственост на компанията майка CNH Industrial, е обявена за „Най-ефективна компания на годината“. Престижната награда се отрежда в състезанието „Фабрика 2020“, организирано от Fraunhofer Австрия и австрийската Industriemagazin.

Десет от водещите производствени компании в Австрия участваха в една от най-трудните години за производствения сектор поради предизвикателствата, представени от COVID-19. Те са тествали най-опитните управленски и производствени екипи, заедно с всички елементи във веригата на доставки.

Наградата е кулминацията на цялостен процес, включващ оценка, подробни въпросници, оценки на място и задълбочени интервюта с ключови клиенти и служители. След стриктен контрол първоначалната група от 10 компании е стеснена до четири. Тези финалисти са подложени на цялостен процес на оценка от съдии от Fraunhofer Австрия, който изследва ориентирани към приложения решения в полза на икономиката и обществото, заедно с австрийската Industriemagazin, водеща медия за вземане на решения в производствения сектор.

Фабриката на Case IH  "Свети Валентин", е произвела до момента приблизително 600 000 трактора от 1947 г., и е разположена на площ от 170 180 м2, има 600 служители от 18 различни националности и се радва на безупречна репутация в CNH Industrial. Включвайки принципите на производство от световна класа (WCM), това беше първото промишлено земеделско предприятие на CNH в Европа, което постигна статут на сребро WCM.

Една от най-големите силни страни на завода на Case IH  и ключова за постоянния му успех е високото ниво на производствена гъвкавост, което е благодарение на силно приспособимата поточна линия. Това позволява да се произвеждат широка гама модели трактори, независимо от вида на конструкцията, линията на оборудването или специфичните стандарти за емисии. И все пак, въпреки своята сложност и ефективност, заводът осигурява относително тиха, спокойна работна среда.

Координирайки 12 000 части от над 400 доставчици по целия свят, фабриката произвежда приблизително 10 000 трактора годишно за клиенти в Европа, Азия, Близкия изток и Африка и Австралия и Нова Зеландия. Case IH Optum CVXDrive, Puma Series, Maxxum Series и Luxxum трактори се произвеждат там заедно със STEYR Terrus CVT, CVT, Impuls CVT, Profi Series и Multi, давайки общо 24 продуктови линии, 98 модела и 4857 опции.

Ханес Вьогербауер, управител на фабриката „Свети Валентин“, заявява: „Радваме се да спечелим тази престижна награда, но това беше възможно само благодарение на отдадеността и ангажираността на служителите, които правят производството ни по-добро, по-безопасно и по-ефективно.“
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG