Редакция на обява Добави обява

Zetor Crystal 170 HD - нова версия с повече мощност, за универсални задачи (ВИДЕО)

28.05.2019 г.
5672
Емблематичната серия трактори Zetor Crytsal e добре позната на българските земеделски производители. За 2019-а година вече е на пазара обновената HD версия на Crystal 170. Трактора е с повишена мощност и отгововаря на най-високите екологични стандарти, съчетавайки AdBlue система и DPF филтър за твърди частици.

Тракторът е с мощност 172 к.с. / 1800 об.мин. Двигателят е на DEUTZ – 6 цилиндров, 6,1 литра. Скоростната кутия е с 30 работни транспортни предавки - пет диапазона с три Powershift- а във всеки диапазон. Изцяло е променен начина на управление на скоростната кутия – с малък ергономичен скоростен лост, не както при предходните модели. Изцяло е променена конзолата за управление на хидравликата на трактора. Вече е с електронно управление на външните изводи на хидравликата.

Навесната система на този трактор е повишена до 85 кN, което означава 8,5 т повдигаща сила, категория 3. Интересни тук са сензорите на двете долни крайни рамена на системата. Тези сензори са свързани с патентованата Hitch Tronic на Zetor и Bosch– взаимно я разработват и патентоват – за постоянно отчитане на теглителното усилие върху рамената. Когато този трактор започне да оре, през първите 3 до 5 секунди се отчита средното натоварване върху навесната система, което впоследствие се приема като базова стойност през останалата част от оранта до края на полето, за да се контролира точно дълбочината на плуга и на натоварването върху трактора. По този начин се икономисва гориво и да се осигури възможно най-добрата оран. На практика, тази система контролира натоварването върху задната част на трактора, с което да гарантира оптимално сцепление на колелетата, за да няма излишно приплъзване.

ВИЖТЕ ВИДЕО ПРЕДСТАВЯНЕТО:

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG