Редакция на обява Добави обява

Zetor Proxima с нов дизайн от Pininfarina и подобрена кабина

17.10.2019 г.
11044
Чешкия производител на трактори с марка Zetor представи нов дизайн за популяната серия Proxima. Новината за новия дизайн идва точно преди световното изложение за селскостопанска техника - Агритехника 2019, което ще се проведе в Хановер, Германия през Ноември.

„PROXIMA е сред най-популярните серии модели, поради което решихме да приложим нов дизайн, вдъхновен от моделите при тракторите Zetor от серията MAJOR. Дизайнът отново се основава на концепцията на италианското студио Pininfarina и определено искаме да го използваме и за други модели линии “, заяви за Агросалон.БГ Якуб Хурта, маркетинг мениджър на ZETOR TRACTORS a.s.
    
В допълнение към новия дизайн, тракторите Zetor PROXIMA се отличават с много допълнителни подобрения, включително уникален ъгъл на маската на двигателя и нова форма на покрива, което позволява на водача на трактора да вижда по-добре от кабината, дори при работа с челен товарач. Освен дизайна има значителни подобрения в климатика и отоплителната система, които са значително по-ефективни. Освен това в производството са използвани нови технологии за подобряване на здравината на материалите при интензивна работа и много вибрации.

Новият дизайн е представен по повод 15-годишнината на линия PROXIMA. Той се появява за първи път през 2004 г. като приемник на по-стари модели. PROXIMA PLUS дойде три години по-късно, предназначена за тежки товари, следвана от PROXIMA POWER с нова електрохидравлична система за превключване на заден ход. Допълнителни промени бяха въведени и през 2011 г. Основната технологична иновация беше въвеждането на механична хидравлика с регулиране на тегленето на третата точка на навесната система.

В момента тракторите се предлагат под имената PROXIMA CL, PROXIMA GP и PROXIMA HS с мощност от 76 до 117 к.с. Новият дизайн постепенно ще се прилага и за трите модела, както и за други модели модели. 

Очаквайте ексклузивно видео първо в Агросалон.БГ за новите трактори Zetor от щанда на марката по време на изложението Агритехника 2019 в Хановер.

Повече информация за тракторите Zetor, можете да получите от официалния вносител за България - СТОЙЧЕВИ ООД - Добрич : Управител база Красимир Гаврилов - 0885 112 513
Търговски представител Добромир Стоянов - 0885 132 068

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG