Редакция на обява Добави обява

Zetor представи нова версия на популярния трактор Crystal HD

20.07.2020 г.
2664
Zetor представи нова версия на популярния трактор Crystal HD. Чешкия производител представи преди дни модернизирана версия с редица функционални иновации, като същевремнно запазва всичко типично до момента.

Новият трактор Zetor Crystal HD носи на клиентите редица подобрения в сравнение с предишния модел. Той е оборудван с икономичен шестцилиндров двигател DEUTZ TCD 6.1 L6 с максимална мощност от 171 к.с. Двигателят отговаря на най-новите стандарти на ЕС за емисии от етап V и по този начин не натоварва околната среда с излишно замърсяване. В същото време тракторът запазва оперативните и икономическите параметри на предишната серия Crystal HD.
 
Най-големите промени при новия трактор Zetor Crystal HD са в кабината.
От Zetor заявяват:

Чухме желанията и нуждите на клиентите и заедно с тях внесохме редица подобрения, които допълнително ще повишат комфорта на  трактора. Напълно новият покрив, базиран на дизайнерското проучване на ZETOR от Pininfarina, предлага още по-добър поглед върху работа с челен товарач, благодарение на своята вдлъбната форма и нов люк на покрива. В допълнение, той вече отговаря на FOPS (Falling Object Protection Structure) като стандарт.

Zetor CRYSTAL е оборудван и с нов контролер за управление на работните светлини. Включва редица усъвършенствани функции като автоматично активиране на работните светлини според избраната посока на движение или функция на паметта. Машината разполага с LED пакет с 4 светлини на покрива и 2 прожектора, които могат да бъдат разширени с още 4 LED светлини на покрива като опция.
 
Други иновации включват подобрена пластмаса в интериора, която осигурява по-висока устойчивост на температура и UV устойчивост на материала. Освен това тракторът е оборудван с изцяло нова климатична и отоплителна система, което предлага значително подобрение в техните характеристики.
 
Разбира се, тракторът разполага и с активен преден мост, многофункционален десен панел с електронно контролирани хидравлични секции, триточков теглич с максимална сила на повдигане до 85 kN и трансмисия ECO 40, позволяваща работа с максимална скорост на 40 км / ч при икономични 1750 об / мин.
 
ZETOR CRYSTAL предлага достатъчно мощност за работа със средни агрегати в трудни условия и е надежден партньор за клиенти в животновъдството и зърнопроизводството.

© 2020 Агросалон.БГ

ТЪРСИТЕ ТРАКТОР ? НИЕ ЩЕ ОСИГУРИМ НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА ЗА ВАС, ПИШЕТЕ НИ НА: info@agrosalon.bg ; 0877 88 00 88
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG