Редакция на обява Добави обява

Zetor пусна нови серии компактни трактори - PRIMO и COMPAX

28.09.2020 г.
2944
Чешкият производител на трактори Zetor, представи изцяло новите серии компактни трактори Zetor Primo и Zetor Compax. Целта в разработката на двете нови серии е да се дадат решения за нуждите на малките земеделски производители, а също и за комунални решения и работа в зелени площи.

С компактните серии трактори, от Zetor се надяват да разширят пазарния си обхват в централна и западна Европа по отношение на компактните трактори за поддръжка на зелени площи, където пазарът е доминиран от японските марки ISEKI, Kubota и частично от компактните модели на John Deere.

Какви са акцентите при новите компактни трактори Zetor?

 ZETOR PRIMO HT 20
 • двигател на японския бранд Yanmar - мощност 19 к.с., STAGE V
 • хидростатична трансмисия (най-вече предназначена за работа в зелени площи, за косене)
 • задвижване 4WD
 • хидравлично управление на волана
 • заден ВОМ на 540 об./мин

ZETOR COMPAX
 • предлагат се модел с и без кабина
 • моделите са в мощностния диапазон от 25 до 37 к.с.
 • двигатели на Yanmar, Stage V
 • избор между хидростатична двустепенна трансмисия или синхронизирана 12/12 трансмисия
 • двойка външни хидравлични изводи
 • климатик и парно за версиите с кабина.

© 2020 Агросалон.БГ
 

Свързани статии

Zetor Proxima с нов дизайн от Pininfarina и подобрена кабина
В допълнение към новия дизайн, тракторите Zetor PROXIMA се отличават с много допълнителни подобрения, включително уникален ъгъл на маската на двигателя и нова форма на покрива, което позволява на водача на трактора да вижда по-добре от кабината, дори при работа с челен товарач.
17.10.2019 г.
11036
Zetor представи нова версия на популярния трактор Crystal HD
Zetor представи нова версия на популярния трактор Crystal HD. Чешкия производител представи преди дни модернизирана версия с редица функционални иновации, като същевремнно запазва всичко типично до момента.
20.07.2020 г.
2619
Zetor започна серийно производство на серията Major под дизайна на Pininfarina
Следвайки успешната презентация на изложенията Agritechnica и Techagrо, серийното производство на новите модели трактори ZETOR вече започна. Тракторите от серията MAJOR имат нов дизайн, който привлича купувачите не само, заради формата, която подчертава динамиката и мощността на машината, но също така и заради своята универсалност и широкото си приложение в реални ситуации в земеделието и животновъдството.
19.11.2018 г.
10423
ZETOR CRYSTAL - Трактор за тежко натоварване, но с леко управление и простор
Чешкия производител на трактори ZETOR е добре познат на българския пазар. Машините се отличават със своята висока производителност, лесна поддръжка и достъпна цена.
23.11.2018 г.
12082
Нов трактор Zetor спечели тракторист, вдигнал 100 км./ч. с Беларус МТЗ (ВИДЕО)
33-a руски трактористи показаха впечатляващо управление на тунинговани трактори, като не се уплашиха от горещина, кал и прах, за да се присъединят за поредна година към уникалната надпревара с трактори в южната част на Ростовска област в състезанието с трактори Бизон Шоу.
10.06.2019 г.
11824
Трактор Zetor Crystal 170HD - версия 2019 с премиера на БАТА АГРО (ВИДЕО)
По време на изложението за селскостопанска техника - БАТА АГРО 2019, което се проведе край Стара Загора, екип на Агросалон БГ гостувахме на щанда на Стойчеви ООД, официален вносител за България на чешките трактори ZETOR.  Фокус в нашата камера бе обновеният модел Zetor Crystal 170 HD.
28.05.2019 г.
14242
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG