Редакция на обява Добави обява
ПОКАНА: Специални дни с промоции за трактори и земеделска техника - 20 - 24 Февруари в базата на Скайтрак

KUBOTA дизелов трактор-косачка F3090 /F3890

Обявата е посетена: 1428 пъти
Дата на публикуване: 14.04.2021г.
по договаряне
№ 8866
Контакти / Изпрати запитване
  • Употреба: нов,
гр. София, обл. София - град
Кажете, че се обаждате от Агросалон.БГ

Без значение каква задача за косене трябва да се извършите, серията Kubota F90 ще се справи с всяка. Устойчиви и икономични двигатели Kubota със силен въртящ момент, надеждна задвижваща техника, изпитана в трактори, и стабилни косила за широк спектър от приложения Ви дават сигурност. Опростената и логическа структура, както и интуитивното управление, улесняват всеки потребител да изпълни задачите си. Двата варианта на изпълнение с три или четири цилиндъра и различни ширини на рязане правят серията изключително гъвкава. 

Дизелови двигатели Kubota
Мощните, стабилни и икономични дизелови двигатели Kubota са с висока ефективност. Увеличаването на високия въртящ момент гарантира висока мощност при екстремно натоварване, дори при висока или мокра трева може да се работи бързо и точно. Всички модели са екологосъобразни и изключително икономични с висока ефективност, ниски нива на вибрации и шум и нисък разход на гориво. 

Модел F3090 - 22,4 kW (30 PS) 3-цилиндров
Модел F3890 - 27,8 kW (38 PS) 4-цилиндров 

Голям резервоар за гориво
Големият резервоар с обем от 61 литри позволява дълги работни интервали без досадно зареждане с гориво. Позицията на пълнителя е практична и лесно достъпна. 

Задвижване на всички колела и автоматично включване на всички колела
Автоматичното включване на всички колела работи както при движение напред, така и назад и регулира задвижважата сила на колелата. Тази функция позволява лесно и ефективно завиване при оптимално щадене на тревата. Задвижването на всички колела може да бъде постоянно активирано.

Хидростатично сервоуправление
Напълно хидравличното сервоуправление облекчава шофьора и позволява лесно косене около дървета и други препятствия.

Хидростатична скоростна кутия с лесно управление
Мощната хидростатична скоростна кутия се характеризира с бърза реакция, максимална работна скорост и по-голяма мощност за взискателни задачи за косене. С педала може лесно да промените посоката на движение и скоростта (20 км/ч максимална скорост при движение напред, 11 км/ч при движение назад). Ръцете остават свободни да управляват и контролират инструмента, което води до по-висока производителност.

Широки гуми и голям габарит
Широките гуми означават голям габарит и по този начин осигуряват висока стабилност и маневреност на склоновете. Голямата контактна повърхност предпазва терена и намалява уплътняването на почвата.

Регулируемо кормило
Регулируемото кормило има няколко позиции за регулиране, за да осигури оптимален комфорт за всеки шофьор.

Лост за групово превключване
С лесното за използване групово превключване скоростта на косене може да се адаптира по-добре към земната повърхност или работните условия

СТАБИЛНИ КОСИЛА ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
За всяка задача подходящо косило

Косило със задно изхвърляне

Нашето косило със задно изхвърляне от висококачествена устойчива стомана се предлага в два размера: 152 см и 183 см. Двете косила могат да се регулират на цели 90 градуса, което значително улеснява почистването и точенето на ножовете. Повдигащите се рамена са монтирани директно над центъра на тежестта, така че косачката лесно може да следва земните контури.

Косило със странично изхвърляне
Стабилното косило е идеално за бързо косене дори и при висока трева. Предлага се в два размера – 152 см и 183 см – и по този начин е подходящо за различни задачи за косене. И двата модела са със странично изхвърляне и бързо окачане и се поддържат безпроблемно. 
 
Обадете се на търговеца за повече информация и кажете, че разглеждате обявата в АгроСалон.БГ!
За контакти

Кубота България ЕООД

Изпрати запитване за тази обява
* Всички полета са задължителни

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG