Редакция на обява Добави обява

Дизелова косачка Kubota ZD1211

Обявата е посетена: 1246 пъти
Дата на публикуване: 06.04.2021г.
по договаряне
№ 8827
Контакти / Изпрати запитване
  • Модел: ZD1211
  • Употреба: нов,
  • Вид: самоходни,
гр. София, обл. София - град
Кажете, че се обаждате от Агросалон.БГ

  • мулчиращ тип
ZD1211 е предназначен за професионалисти, които всеки ден трябва да бъдат високоефективни. Екстремна маневреност, нисък разход и висока производителност улесняват вашата работа. Основната концепция на ZD1211 е разумна комбинация от икономичен дизелов двигател, издържлива задвижваща система, здрава косящ механизъм и комфортно управление.

Косящ механизъм със задно изхвърляне 
При задното изхвърляне окосеният материал остава равномерно върху вече обработената повърхност. Оптималното оборудване за мулчиране нарязва материала дори по-фин за бързо и ефективно гниене. 

Косящ механизъм със странично изхвърляне 
В зависимост от приложението, косящият механизъм със странично изхвърляне предлага предимства. И при него може да се използва опционално оборудване за мулчиране по всяко време 

Оборудване за мулчиране (опция) 
При мулчирането окосеният материал остава по-дълго в косящия механизъм и се раздробява повече. Този много къс и наситнен материал се оставя на вече окосената площ. Благодарение на увеличената повърхност на ситно раздробения материал, той бързо се компостира и полученият хумус действа като органична тор. 

Голям и ярък LCD дисплей 
Всички важни функции се показват еднозначно и ясно на големия LCD дисплей. Вие сте отлично информирани за важните условия на работа на машината. В допълнение например към налягането на маслото, температурата на водата и резервите от гориво, можете също така да контролирате часовете на експлоатация, предстоящата поддръжка и времената за сервиз. 

Ергономично подредени контролни елементи
Само когато машината може логично и интуитивно да се управлява, за Вас ще бъде лесно да работите ефективно. Управлението на Kubota ZD1211 е ясно и всички задействащи елементи са разположени за пряк достъп на оператора..

Големи гуми с нисък профил 
Широките гуми с нисък профил предлагат повече странична стабилност и голяма контактна повърхност - това позволява по-добро сцепление и защита на чувствителните тревни площи..

Безопасно шофиране 
Ниско разположените резервоари за гориво, големите гуми и широката междуосие, комбинирани с нисък център на тежестта и подходящо разпределение на тежестта, осигуряват безопасна работа дори при труден терен

Регулируеми работни сили 
Съпротивлението на лостовете за управление може да се регулира чрез хидравличен амортисьор в три позиции - така че кормилното управление да отговаря на всеки шофьор.. 

Спирачка за паркиране чрез крачен педал 
Спирачката за паркиране се задейства с педал - така двете ръце остават здраво на управляващите лостове. 

Косящ механизъм с карданно задвижване 
Безопасно предаване на движението без излишни клиновидни ремъци. Задвижването на карданния вал работи надеждно и с минимална поддръжка.. 

Хидравлично повдигане на косящия механизъм 
И при повдигането на косачката ръцете могат да останат върху управляващите лостове – чрез педален контрол в случай на препятствия може лесно да се повдигне и снижи.. 

Заключваща се предна ос (осцилираща / твърда) 
В зависимост от терена има две настройки за предната ос, осцилираща или твърда. Неподвижната позиция осигурява поточно насочване на косящия механизъм. При осцилираща предна ос машината се напасва по-добре към неравности.

 
Обадете се на търговеца за повече информация и кажете, че разглеждате обявата в АгроСалон.БГ!
За контакти

Кубота България ЕООД

Изпрати запитване за тази обява
* Всички полета са задължителни

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG