Редакция на обява Добави обява

Машини за тревна поддръжка SISIS

Обявата е посетена: 1394 пъти
Дата на публикуване: 14.04.2021г.
по договаряне
№ 8871
Контакти / Изпрати запитване
  • Модел: SISIS
  • Употреба: нов,
  • Вид: самоходни,
гр. София, обл. София - град
Кажете, че се обаждате от Агросалон.БГ

Повече от 80 години най-добрите грийнкипъри, озеленители и градинари в света избират SISIS, най-доброто оборудване за поддръжка на тревни площи в света. Причината повече хора да се доверяват на SISIS е, че подобно на нашите клиенти, ние винаги сме отказвали да правим компромиси с качеството. Този ни ангажимент обяснява защо дори днес всяка част от всяка машина е проектирана и построена с гордост в Дербишър, Англия, включваща само най-добрите материали и сглобени от нашия екип от опитни инженери.

Продължаваме да инвестираме в съвременни съоръжения във фабриката ни в Дерби. Това включва проектиране и разработка, машини с висока производителност, съоръжения за обучение на персонал и клиенти, най-новите системи за контрол на производството с доказано ноу-хау за осигуряване на качество и сме постигнали  най-високите стандарти за обслужване, които определят разликата в SISIS.

В SISIS отдавна сме разбрали, че обслужването и следпродажбеното обслужване трябва да бъдат толкова превъзходни, колкото оборудването за клиентите, за да постигнат максимална производителност и първокласни резултати. Нашите дилъри и дистрибутори, както във Великобритания, така и в чужбина, са обучени да инсталират и поддържат всички продукти на SISIS, за да ви предоставят първокласно обслужване, където и да се намирате.
Обадете се на търговеца за повече информация и кажете, че разглеждате обявата в АгроСалон.БГ!
За контакти

Кубота България ЕООД

Изпрати запитване за тази обява
* Всички полета са задължителни

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG