Редакция на обява Добави обява

Шпинделни косачки Dennis

Обявата е посетена: 1843 пъти
Дата на публикуване: 14.04.2021г.
по договаряне
№ 8872
Контакти / Изпрати запитване
  • Модел: Dennis
  • Употреба: нов,
  • Вид: самоходни,
гр. София, обл. София - град
Кажете, че се обаждате от Агросалон.БГ

Повече от 90 години най-добрите световни майстори, озеленители и градинари избират Dennis, най-доброто оборудване за поддръжка на тревни площи в света. Причината повече хора да се доверяват на Dennis е, че подобно на нашите потребители, ние винаги сме отказвали компромиси с качеството. Този ангажимент обяснява защо дори днес всяка част от всяка наша машина е проектирана и изградена с гордост в Дербишир, Англия, включваща само най-добрите материали и сглобена от нашия екип от опитни инженери.

Продължаваме да инвестираме в най-модерните съоръжения във фабриката ни в Дерби. Това включва проектиране и разработка на машини с висока производителност, учебни съоръжения за персонала и клиентите, най-новите системи за контрол на производството с доказано ноу-хау за осигуряване на качество и най-високи стандарти на обслужване, които определят разликата между Dennis и конкурентите ни.

В Dennis отдавна разбираме, че обслужването и последващите продажби трябва да са толкова превъзходни, колкото оборудването на клиентите за постигане на максимална производителност и първокласни резултати. Нашите дилъри и дистрибутори, както във Великобритания, така и в чужбина, са обучени да инсталират и поддържат всички продукти на Dennis, за да ви предоставят първокласно обслужване, където и да сте.
Обадете се на търговеца за повече информация и кажете, че разглеждате обявата в АгроСалон.БГ!
За контакти

Кубота България ЕООД

Изпрати запитване за тази обява
* Всички полета са задължителни

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG