Редакция на обява Добави обява

Култиватор Güttler модел SuperMaxx CULTI

Обявата е посетена: 249 пъти
Дата на публикуване: 16.10.2021г.
по договаряне
№ 7618
Контакти / Изпрати запитване
  • Марка: Guttler
  • Модел: SuperMaxx CULTI
  • Употреба: нов,
  • Тип: за слята повърхност,
гр. Русе, обл. Русе
Кажете, че се обаждате от Агросалон.БГ

  • навесен
  • контрол на дълбочината
  • с предна брана
  • с валяк
Многофункционален култиватор Güttler SuperMaxx CULTI

SuperMaxx без съмнение е сред най-универсалните култиватори, налични на пазара. Tози култиватор идеален за разграждане на горните слоеве на почвата при интегриране на растителни остатъци и контрол на плевелите, както и за предсеитбена подготовка.

Култиваторът SuperMaxx на немския производител Güttler е с 5 реда работни органи, за разлика от повечето култиватори от "лек" тип. Благодарение на това се постига по-добро протичане на почвата и припокриване на работните органи. Опорните колела се намират пред работните органи, а не между тях. От една страна, по този начин няма дупки в конструкцията на машината, която за прави по-здрава и няма пропуски в обработката. От друга страна, машината може да бъде настроена да работи като прикачна машина, тъй като отпред тежестта пада на опорните колела, а отзад на валяка. По този начин машината перфектно копира терена и щади трактора.

Едно от уникалните предимства на култиваторът SuperMaxx е валякът - патент и запазена марка на Güttler. Благодарение на неговата звездообразна форма се постига перфектната структура на почвата - с по-едри бучки почва на повърхността, за добра пропускливост на вода, добре разбита ситна почва на нивото на засяване за добър контакт със семето и добре формирано сеитбено легло, както и много добре уплътнена почва в дълбочина. Валякът е изработен от специален синтетичен материал, за да се постигне същият добър резултат, но с намалено тегло на машината. Култиваторът е оборудван и с подравнителна дъска пред валяка, за постигане на оптимален резултат.

Като допълнителна опция и за оптимален резултат при пролетна обработка препоръчваме култиваторът да бъде оборудван с подравнителна секция FlatSpring. Секцията пружиниращи органи пред основните работни органи перфектно разбиват буците и заравняват бразди. Тази опция е налични за всички модели над 3 м работна ширина. Също като опция може да се поръча и иглена секция след валяка.

Култиваторът SuperMaxx се предлага в няколко варианта на работни ширини. Навесните варианти са с 3, 4.80 и 5.80 м работна ширина, машините с работна ширина 9, 10 и 12 м задължително са прикачни и със 7 реда работни органи. 
Има вариант за поръчка на машина с различни конфигурации, за да се намери оптимално решение за клиента.
Обадете се на търговеца за повече информация и кажете, че разглеждате обявата в АгроСалон.БГ!
За контакти

Магна Техника ЕООД

Изпрати запитване за тази обява
* Всички полета са задължителни

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG