Редакция на обява Добави обява

Култиватор Vaderstad Top Down 400

Обявата е посетена: 842 пъти
Дата на публикуване: 13.11.2020г.
по договаряне
№ 6377
Контакти / Изпрати запитване
  • Марка: Vaderstad
  • Модел: Top Down 400
  • Употреба: нов,
  • Тип: за слята повърхност,
гр. Русе, обл. Русе
Кажете, че се обаждате от Агросалон.БГ

  • торовнасяне
  • прикачен
  • контрол на дълбочината
  • с валяк
TopDown 400 е многофункционален култиватор за интензивна обработка на почвата, който извършва едновременно цялостно плитко и дълбоко култивиране с едно минаване. Способен да се адаптира към различни условия на полето, TopDown е универсален многоцелеви култиватор с несравнима производителност. TopDown намалява броя на обработките, запазва влагата в почвата, увеличава капацитета и намалява разходите за отглеждане на културите.

TopDown е многофункционален култиватор, комбиниращ в едно дисков култиватор и усилен триредов култиватор с работни органи. Дисковете монтирани индивидуално на носачи с гумено окачване и разстояние по между си от 12,5 см, накъсват растителните остатъци и правят много фина обработка на почвата. След което трите реда работни органи с разстояние един от друг от 27 см, разрохкват почвата и смесват растителните остатъци в дълбочина до 30 см. В последните две работни зони подравняващите дискове и притъпкващия ролер завършват обработката, подравнявайки и уплътнявайки полето.
Благодарение на способността си да извършва множество операции TopDown е в състояние да подготви почвата за сеитба с едно минаване. Ползите от работата на машината са съхранена почвена влага, ниска степен на уплътняване на почвата и голям работен капацитет в най-натоварените периоди на полето.

27-сантиметровото разстояние между работните органи позволява на TopDown интензивно да смесва и разрохква почвата на дълбочина до 30 см. С продълбочаващите работни органи DeepLoosening дълбочината се увеличава до 40 см. Системата за защита от камъни с натиск 700 кг поддържа желаната работна дълбочина във всякакви условия, допринасяйки за равномерния растеж на културите.

 
Обадете се на търговеца за повече информация и кажете, че разглеждате обявата в АгроСалон.БГ!
За контакти

Тайтън Машинери - Русе

Изпрати запитване за тази обява
* Всички полета са задължителни

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG