Редакция на обява Добави обява

Strip-Till култиватор SLY Stripcat II

Обявата е посетена: 819 пъти
Дата на публикуване: 26.03.2021г.
по договаряне
№ 6818
Контакти / Изпрати запитване
  • Марка: Други
  • Модел: SLY Stripcat II
  • Употреба: нов,
  • Тип: за слята повърхност,
гр. Добрич, обл. Добрич
Кажете, че се обаждате от Агросалон.БГ

  • нов внос
  • лизинг
  • с комбинирана секция
  • контрол на дълбочината
Strip-Till култиватор SLY Stripcat II

КАКВО Е STRIP-TILL ?

Strip-till is е система за борба с ерозията, която се опира на минималната оработка. Тя съчетава предимствата на изсушаването и затоплянето на почвата при конвенционалната обработка с предимствата на щадящата почвата no-till обработка, разрушавайки само част от почвения слой, където трябва да се положат семената.

Strip-till технологията работи чрез създаване на пътечка и семенно легло върху растителния остатък. За разлика от другите техники, тук се премахва растителния остатък между обработваните редове, за да се предпази почвата. Правят се пътечки широки от 10 до 20 cm и от 5 до 30 cm дълбоки.

Подходящото време за Strip-till зависи от вида на почвата, като при обикновена обработка:
- тежки почви (>20% глина): есенен strip-till
- леки почви: пролетен strip-till
Strip-till предлага сигурността на конвенционалната обработка и пестиливостта и огрономическите предимства на no-till технологията.

Предимствата на No-till технологията :
Намалява разходите за гориво до 50L/ha; Намалява разхода за торене до 30% благодарение на ограничената обработваема площ; Подобрява влагозапасяването; Подобрява затоплянето на почвата; По-бързо установяване на растението; Подобрена коренова система; Лесно управление на антиерозионни растения.
 
Семпла и надеждна машина за всякакви условия
Стрипкат 2 е стрип-тил култиватор, който може да се конфигурира според желанието на клиента. Той се предлага във версии от 4 до 24 реда, навесен или прикачен, на цяла рама или сгъваем до 3 метра за транспорт, от 45 до 80 см междуредие, с възможност за течна или гранулатна тор, възможност за изсяващи едноредови или двуредови секции.
Всяка секция е прикачена към рамата посредством паралелограм с пневматичен натиск за осигуряване на постоянна дълбочина. Налягането, прилагано върху въздушната възглавница, е регулируемо в движение от кабината, благодарение на управляващото устройство. Налягането може да бъде настроено до 550 кг приблизително.
Това позволява точност и бързодействие при скорост до 16 км/ч.

Чистачи SUNCO - чисто семенно легло при всякакви условия
Два вдлъбнати диска, разположени под правилния ъгъл, ще обърнат много лесно и  ще избутат растителния остатък настрани. Ако пък разделите двата диска ще получите гарантирано перфектно почистено семенно легло. Зада бъдат още по-ефективни чистачите могат да бъдат монтирани на независим паралелограмс пневматичен натиск. В движение можете да ги настроите агресивно от кабината. Независимо дали сте на тежко царевично стърнище, върху живи култури или лек растителен остатък, лесно можете да намерите правилните настройки за перфектна работа : изхвърлете остатъка и задръжте почвата в реда.
 
Обадете се на търговеца за повече информация и кажете, че разглеждате обявата в АгроСалон.БГ!
За контакти

Стойчеви ООД

Изпрати запитване за тази обява
* Всички полета са задължителни

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG