Редакция на обява Добави обява

Горски мулчер VENTURA модел TFVMFD-ESLA с фиксирана видия

Обявата е посетена: 2231 пъти
Дата на публикуване: 08.03.2021г.
по договаряне
№ 7370
Контакти / Изпрати запитване
  • Марка: Други
  • Модел: TFVMFD-ESLA
  • Употреба: нов,
с. Крислово, обл. Пловдив
Кажете, че се обаждате от Агросалон.БГ

ГОРСКИ МУЛЧЕР С ФИКСИРИНА ВИДИЯ И ДВОЙНА ТРАНСМИСИЯ ЗА ДЪРВЕТА ДО Ø 30 CM TFVMFD-ESLA

Горските мулчери VENTURA модел TFVMFD-ESLA с фиксирана видия и ДВОЙНА РЕМЪЧНА ТРАНСМИСИЯ предоставят възможност за смилане на дървета с диаметър ~ 35 сантиметра и са много подходящи за почистване на гъсталаци, горски пътеки, изграждане на противопожарни просеки, раздробяване и разчистване опожарени райони, премахване на стари лозя или градини за повторно залесяване.

Характерното за мулчерите от тази срия е двойната им трансмисия. Благодарение на нея мулчерът много плавно се запуска, много по-добре се балансира по време на работа и може да работи при още по-големи натоварвания. Много здрава конструкция устойчива на най-интензивните натоварвания.

Мулчера TFVMFD-ESLA е оборудван с редуктор с вграден тресчотков механизъм. Прецизно балансиран много здрав основен вал с монтирани на него твърдосплавни видии. Триточкова система на прикачване, категория II или III в съответствие с международните правила. Мулчерът е подходящ за трактори с голяма мощност. Горския мулчер работи предимно на заден ход, но също така може да раздробява ниска растителност и треви при движение напред.

Стандартно оборудване на горският мулчер: Редуктор с тресчотков механизъм; Хидравличен заден капак;

Възможни опции на горския мулчер: Кардан с лимитатор – Bondioli Pavesi; Кардан с лимитатор – Waltersheid; Заден ролбар; Плъзгачи за определяне на височината на работа; Хидравлична триточкова система; Стартиращ инерционен съединител;
Обадете се на търговеца за повече информация и кажете, че разглеждате обявата в АгроСалон.БГ!
За контакти

СД Драганови

Изпрати запитване за тази обява
* Всички полета са задължителни

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG