Редакция на обява Добави обява

Надробител за аспержи Tehnos MPS2Z cгъваем LW

Обявата е посетена: 469 пъти
Дата на публикуване: 16.11.2019г.
по договаряне
№ 5918
Контакти / Изпрати запитване
  • Марка: Други
  • Модел: Tehnos MPS2Z cгъваем LW
  • Употреба: нов,
гр. Търговище, обл. Търговище
Кажете, че се обаждате от Агросалон.БГ

Освен специализираната употреба за косене на остатъците от градина с аспержи чрез фино им раздробяване тя е подходяща и за големи площи. Сгъващите се рамена я правят лесна за транспортиране.
Специално разпределените чукове и пръти за повдигане/направляване избутват материала в центъра на специално разработен ротор, където смилането е по-интензивно.
Гладкото функциониране се осигурява от електронно балансиран ротор с патентовано нисковибрационно (LW) разпределение на чуковете. Това осигурява намалени вибрации, минимални деформации и напрежения от огъване, което удължава експлоатационния живот на надробителя.

-Плаващо регулиране на надробителите до +/-12°. -Системата за хидравлично сгъване е защитена от отваряне чрез хидравлична система. -Специално разпределените чукове и пръти за повдигане/направляване избутват материала в центъра на специално разработен ротор, където смилането е по-интензивно.

-Специалната хидравлична система се използва за регулиране на височината по време на употреба на машината в зависимост от различните височини. -Хидравличното управление на капака на входния отвор се използва за адаптиране на надробителя към различни обеми органичен материал. -Специално проектираните масивни чукове, изработени от кована стомана, създават турбуленция и вакуум по време на мулчирането, като по този начин повдигат масата от земята.

-Патентът Low Vib (LW) позволява по-бързо въртене на ротора и по-висока периферна скорост на чуковете, което значително увеличава ефекта от мулчирането. -Предавателната кутия със свободно колело предпазва задвижването на трактора и позволява използването на традиционен ВОМ. -Те са здрави и издръжливи и затова са подходящи за използване в тежки работни условия.

-Гладкото функциониране се осигурява от електронно балансиран ротор с патентовано нисковибрационно (LW) разпределение на чуковете. Това осигурява намалени вибрации, минимални деформации и напрежения от огъване, което удължава експлоатационния живот на надробителя. -Висококачественият корпус от двойна ламарина дава на машината здравина и издръжливост.
 
  MPS2Z 540 LW
Работна ширина (см) 540
Брой ремъци (бр.) 2x5
Скорост на ВОМ (об/мин) 1000
Брой чукове (бр.) 2x36
Мощност на трактора (kW) 96 - 132
Мощност на трактора (к.с.) 130 - 180
Тегло на машината (кг) 2390

 
Обадете се на търговеца за повече информация и кажете, че разглеждате обявата в АгроСалон.БГ!
За контакти

Агротрон-М

Изпрати запитване за тази обява
* Всички полета са задължителни

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG