Редакция на обява Добави обява
Обявата е посетена: 3334 пъти
Дата на публикуване: 23.10.2019г.
по договаряне
№ 5595
Контакти / Изпрати запитване
  • Марка: Други
  • Модел: NOBILI
  • Употреба: нов,
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора

Тези машини на Nobili са предназначени за раздробяване на лозови пръчки и клоните от овощните градини, оставащи след резитба в междуредията на тези насаждения. Раздробителят от серията  TRP е специално конструиран за работа в неравни и каменисти почви. Посредством подбиращо устройство пръчките или клоните се подбират, повдигат и подават в раздробителната камера. Там чрез въртящ ротор с шарнирно закрепени "чукови" работни органи те се нарязват и разкъсват. Раздробената дървесна маса преминава през калибрирана решетка и се разстила равномерно върху почвата. 
Раздробителите са навесни. Посредством опорни колела или валки се настройва височината на подбиране. Работната им ширина може да бъде 95, 120, 145 или 175 см.
Чрез раздробителя Nobili-TRP се решава проблемът с манипулиране на остатъците след резитба в трайните насаждения за типичните наши български условия-неравни и каменисти почви в междуредията. 
Остатъците след резитбата се превръщат от ненужен остатък в органични вещества, с които се обогатява и подобрява нейната структура. 
Обадете се на търговеца за повече информация и кажете, че разглеждате обявата в АгроСалон.БГ!
За контакти

Оптиком ООД

Изпрати запитване за тази обява
* Всички полета са задължителни

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG