Редакция на обява Добави обява

Самоходен мулчер AS-MOTOR модел AS 915 Sherpa 2WD

Обявата е посетена: 273 пъти
Дата на публикуване: 08.03.2021г.
по договаряне
№ 7103
Контакти / Изпрати запитване
  • Марка: Други
  • Модел: AS 915 Sherpa 2WD
  • Употреба: нов,
с. Крислово, обл. Пловдив
Кажете, че се обаждате от Агросалон.БГ

Самоходния мулчер AS 915 Sherpa 2WD се задвижва от двуцилиндров двигател Briggs & Stratton Professional Series 7220. Двигателят осигурява работен обем 656 см³ и мощност до 22 конски сили и е оборудван с помпа за масло и гориво. Променливо тягово задвижване става чрез хидростатично предаване. Скоростта на движение от 0-10.5 км / ч и скоростта на движение от 0-8.2 км / ч, могат да бъдат избрани чрез операция с една ръка. Друго предимство на самоходните мулчери: механичната ръчна спирачка е интегрирана в лоста за задвижване. Диференциалът с ограничено приплъзване може да бъде включен по всяко време за допълнително сцепление.

Затворена палуба за косене
Мулчера е снабден със система напречни ножове и затворена косилка.  AS 915 2WD Sherpa надеждно коси трева с растеж до 1,2 метра височина. Окачването за придвижване, позволява на палубата на косачката да се адаптира към неравна почва, като по този начин предпазва ножовете и тревата, когато шофирате над хълм. Височината на рязане се регулира централно в нива, вариращи от 50-105 милиметра.

Седнал "в" машината
Дълбокото седнало положение дава на оператора усещане за комфорт. Тази позиция предпазва потребителя от претоварване. Седалката се регулира по дължина, което в комбинация с голямото място за разполагане на краката  осигурява на перфектна работа за оператори с височина до 1,9 метра. Предлага се пролетен пакет за още по-голям комфорт. Всички операционни елементи са подредени логично и до тях се достига лесно.
Обадете се на търговеца за повече информация и кажете, че разглеждате обявата в АгроСалон.БГ!
За контакти

СД Драганови

Изпрати запитване за тази обява
* Всички полета са задължителни

към всички новини
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG