shop.agrosalon.bg Онлайн магазин

Челните товарачи Dieci идват във вашето стопанство на специален Демо тур

03.07.2019 г. 650 1

Новият телехендлер DIECI Agri Plus 40.7 ще бъде представен на специално организиран Dieci Демо Тур. Италианският челен товарач ще бъде тестван от фермерите в реални условия през месец юли.

 

"Избрали сме юли, по време на жътвената кампания, с което правим заявка товарачите Dieci да покажат своя пълен потенциал и възможности на полето", заяви пред Агросалон.БГ Радослав Радичков от фирма Стойчеви, официален вносител на бранда за България.

 

Демо турът ще се състои в следните региони и дати:

  • За Южна България - 15-19 юли
  • За Северна България  - 22-26 юли
  • За Добруджа - след 29 юли

 

Фермерите могат да заявят демонстрация в стопанството на 0887 244 288  и да уговорят подходяща за тях дата, в периода на техния регион предвиден за провеждане на демонстрациите.

 

Каква машина ще видят фермерите в действие по време на демонстрациите?

Новият модел DIECI Agri Plus 40.7  грабна всеки земеделец първо със своя футуристичен италиански дизайн и максималния комфорт на новата кабина, оформена от Giugiaro Design - един от дизайнерските лидери сред автомобилната и агротехническа индустрия. Фермерите ще имат възможност да тестват нейния простор, функционалност на уредите за управление и видимост на стрелата в условията на своято стопанство, за да се убедят напълно в нейният комфорт и функционалност.

DIECI AGRI PLUS 40.7 има максимален капацитет от 4000 кг и максимална височина на повдигане от 7 метра . Двигателят е новият Kubota Stage 4 / Tier 4final с мощност 135 к.с. Предлага се с Powershift или Vario трансмисия, която от своя страна има четири режима на работа: Нормален, ECO, Creeper и Loader.

към всички новини
{* Google ads *}