shop.agrosalon.bg Онлайн магазин

Корейските трактори TYM навлизат в България с достъпни цени и двигатели от YANMAR, Perkins и DEUTZ

15.04.2019 г. 2 405 10

Да, вече и в България е възможно да си закупите трактор с добро качество, гарантиран сервиз и резервни части на цена, която е достъпна и изгодна за всеки земеделски производител.

Tong Yang Moolsan (TYM) са трактори, които от десетина години набират все по-голяма популярност у нас. Южнокорейският производител избра за свой официален представител в България фирма Стойчеви и вече успешно налагат марката и на българския пазар.

Официалният вносител Стойчеви ООД, споделя за Агросалон.БГ кое прави тези трактори привлекателни и защо скептицизмът на фермерите бързо отпада при детайлен преглед на машините:

TYM e компания от Сеул, Южна Корея, която произвежда над 20 000 трактора годишно в мощностния диапазон до 130 кс. Компанията е основана през 1951 година, като към настоящият момент имат над 1500 служители и над 400 млн. долара годишен оборот.

Завода в Иксан е разположен на над 100 000 м2 площ. Освен собствената марка TYM, корейците произвеждат ОЕМ трактори за брандове като Mahindra, SAME и други. Собственият им бранд се продава изключително успешно основно в САЩ и Австралия. Дилърската мрежа на корейската компания наброява над 40 дилъра в цял свят. От 2016 година компанията е собственик и на бранда Branson Tractors.

Машините, които произвежда компанията го доказват напълно. Гамата трактори произвеждани от  TYM варира в мощност от 25 до 130 к.с. , което ги прави с пълно покритие за работните процеси в малките и средни стопанства. Компанията има свой фокус и върху специализираните трактори за овощарство, зеленчукопроизводство и животновъдство.

Кои модели са флагманите на марката за българския пазар?

Официалният вносител - Стойчеви ООД избира фокусът да е върху три модела от бранда TYM - Т393, Т503 и Т654, съответно с мощност 40, 50 и 67 к.с. Двигателите са съответно YANMAR, Perkins и DEUTZ.

Трансмисиите при тези модели трактори са с 12х12, 16х16 и 24х24 предавки с механичен реверс, като всички трактори са оборудвани с климатик, две двойки хидравлични изводи, 2 вида тегличи, допълнителни тежести, джойстик за челен товарач. Моделите могат да се доставят и без кабина. Машините са изцяло предназначени за дейности, свързани с овощарството, лозарството, животновъдството и отглеждането на маслодайни култури.  

От месец Април 2019, по специална промоционална оферта може да закупите своя нов трактор от марката TYM:

трактори TYM

Няма съмнение, че TYM се стреми да се превърне в световно признат производител на трактори за селскостопанския сектор чрез непрекъснати иновации и въвеждане на най-съвременни технологии. В лицето на Стойчеви те са намерили надежден партньор, който да осигури добро представяне на марката в България и да предложи най-важното - професионална консултация от фермери за фермери, добра обезпеченост от резервни части и сервиз.

към всички новини
{* Google ads *}