Редакция на обява Добави обява

Агро фирми

122 Фирми

AGRO BULL Ltd.

Агробулл е ексклузивен дистрибутор на украинския завод “ELVORTI – CHERVONA ZIRKA” – гр. Кировоград.
Представлява завода от 2012 година. Успешното сътрудничество между двете предприятия се наблюдава през целия период посредством ръста на продажбите и позитивното взаимодействие между сътрудниците и от двете страни.
Може да се отбележи и повишаващия се интерес от страна на българския земеделски производител. На българския пазар техниката на “ELVORTI – CHERVONA ZIRKA” се е доказала в продължение на годините със своето качество, издръжливост и атрактивни цени без конкуренция.
Агробулл предлага в България пълната гама земеделска техника, произвеждана в завода:
Сеещи комплекси;
Пневматични сеялки;
Пневматични бункери;
Сеялки за есенни култури;
Сеялки за пролетни култури;
Окопи култиватори;
Култиватори за слята повърхност;
Дискови брани;
Пръскачки;
Челни товарачи.
Осигуряваме пълно гаранционно и следгаранционно обслужване на предлаганата техника и цялостен набор от резерви части за нея.
Нашите сътрудници са преминали всички квалификационни обучения на завода производител “ELVORTI – CHERVONA ZIRKA”, за да осигурят висококачествено обслужване на всеки наш клиент.
Агробулл – правилният избор на технологии и инвентар!
 • Адрес: гр. Левски ул. Христо Смирненски 24
 • 0 обяви

Agro Gigant

Агро Гигант ООД е компания предлагаща широка гама услуги свързани с прецизно земеделие на българските стопанства. Фирмата разполага с четири офиса разположени стратегически на територията на Република България.
Стремежът на Агро Гигант е да подпомогне едно по-ефективно земеделие чрез авангардни технологии и иновативни процеси.
 • Адрес: гр. Стара Загора ул. Железничарска 8
 • 12 обяви

Agroes Montana

Продажби и сервиз на нови и втора употреба ArmaTrack, Same, Kubota, Yanmar, LS, всичко на Claas, както и инвертар за тях. От малогабаритни до най-мощните на пазара. Навигация Sveaverken. Малки китайски градински тракторчета
 • Адрес: гр. Монтана Бул. Трети Март, на изхода за Лом
 • 21 обяви

Bautrax Ltd

Баутракс ЕООД е водеща фирма за употребявана техника в България, предлагаща голямо разнообразие от машини за различни индустрии на дилърски цени. Ние не само продаваме употребявани машини, но също така предоставяме професионални услуги за ремонт и поддръжка чрез нашия специализиран сервизен център. Базирани сме в: София, бул. Европа 564
 • Адрес: гр. София Бул.Европа 564
 • 4 обяви

CARLAND

Фирмата е вносител и представител на тракторите Armatrac.

Фирмата има 20 годишен опит в комплексната доставка на точните резервни части и масла за леки, лекотоварни, тежкотоварни, строителна и селскостопанска техника.  В момента нашата компания предлага висококачествени части за първоначално вграждане и съвместими части с гарантирано добро качесто и цена. 

- резервни части за трактори
- резервни части за комбайни
 • Адрес: гр. Пловдив ул.Георги Бенев 14
 • 19 обяви

Euroagro

EuroAgro е фирма, специализирана в продажбата на продукти и цялостни решения за оборудване на земеделски и животновъдни стопанства. Във фирмения уебсайт на компанията ще откриете най-добрите разработки при електрическите огради, гъвкави резервоари на френската марка CITERNEO , мрежи и фолиа за земеделието и какво ли още не. В сайта са застъпени множество категории земеделски уреди, съоръжения и аксесоари. Българското селско стопанство вече има удобно място, където ще намери необходимите аграрни решения от модерен тип. Фирмата е вносител на водещи европейски производители на агро техника.
 • Адрес: гр. София ул. Всеволод Гаршин 8
 • 50 обяви

Fantastic Services - Ремонт на покриви

Имате ли проблем с протичане на водата от покрива ви след всеки дъжд? Не се притеснявайте вече за това. Потърсете Fantastic Services и забравете за течащия ви покрив. Ние сме фирма с дългогодишен опит и професионални майстори. Една от услугите, които предлагаме е ремонт на покриви. За повече допълнителна информация посетете нашия уебсайт или се обадете на 0700 33 700.
 • Адрес: гр. Варна бул. "Сливница" 201, Варна, България
 • 0 обяви

Fence Construct

Фенс Конструкт ЕООД се грижи за комплексното обслужване на селскостопанската Ви дейност. Фирмата работи с екип от специалисти, които са на разположение на клиентите, и които разпологата с висококачествени техники и материали за предоставяне на услугите. В нашия сайт може да разгледате само част от продуктите и моделите, които предлагаме. В процеса на работа и опита, който сме натрупали сме изградили партньорства с фирми с утвърдени позиции в различни сектори и благодарение на тези взаимоотношения можем да предложим на клиентите си още по-комплексно обслужване. Фенс Коснтрукт поддържа връзка с големи украински производители на селскостопанска техника, като на клиентите си предлагаме най-добрата цена на определени марки и модели. В сферата на услугите Фенс Коснтрукт може да предложи и изработка на маркетингови стратегии и планове, които могат да бъдат част от Вашите проекти, като всичко това се изработва от специалист маркетолог.
 • Адрес: гр. Стара Загора Гр. Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 168А
 • 1 обява

IVMARZHEKOVI Ltd

ИВМАР-ЖЕКОВИ ООД е ексклузивен представител на полската фирма "DOMASZ", един от водещите доставчици на модерни системи за сортиране, претегляне и пакетиране на различни зеленчуци като картофи, моркови, лук, цвекло и др.
 • Адрес: гр. Долни чифлик Априлско въстание 7
 • 15 обяви

LYONS MACHINERY LIMITED Supplier

В Lyons нашата мисия е да доставяме най-надеждните машини на пазара на конкурентни цени. Ние стоим зад нашите продукти с щедра едногодишна гаранция и предлагаме цялостна поддръжка след продажбата, включително доживотна техническа помощ по телефона и достъп до пътуващи техници, ако е необходимо.
 • Адрес: гр. Варна LevskiPrimorski, ul. "Дубровник" 9В, 9010 Varna, Bulgaria
 • 12 обяви

Trevichka.com

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА РАЙГРАС И ТРЕВНИ СМЕСИ Trevichka.com е проект на агроаптека Макадамия 05.

Целта ни е да предложим на едно място всичко необходимо за изграждането на перфектния тревен килим за вашия дом, хотел, градина, парк или друга площ, която сте решили да затревите.

https://trevichka.com/

https://agroapteki.com/
 • Адрес: гр. Пловдив бул. 6-ти Септември 227
 • 0 обяви

Аграр - Геомит ЕООД

Фирмата е създадена през 1993 г. в гр.Пловдив от Георги Лайков.

Основната й дейност е внос на селскостопанска техника, комбайни, трактори, прикачен инвентар, както и резервни части за тях.

Предлагаt богата гама от резервни части завсички видове селскостопанска техника, комбайни, трактори и прикачен инвентар.
 • Адрес: с. Труд Карловско шосе - срещу завод Знорч
 • 23 обяви
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG