Редакция на обява Добави обява

4 корпусен навесен плуг - гръцки - 4S8

Обявата е посетена: 299 пъти
Дата на публикуване: 11.03.2024г.
по договаряне
№ 18088
Контакти / Изпрати запитване
  • Марка: Akpil
  • Модел: гръцки - 4S8
  • Употреба: нов,
  • Тип: стандартен,
гр. Сливен, обл. Сливен
Кажете, че се обаждате от Агросалон.БГ

  • нов внос
  • лизинг
  • контрол на дълбочината
4 корпусен навесен плуг - гръцки - 4S8

Много високо качество на изработка!
Наличен на склад!

Плугът е подходящ за трактори с мощност от 28+ конски сили.4-корпусния навесен плуг модел 4S8 е висококачествен плуг, произведен в Гърция, предназначен за интензивно и ефективно обработване на почвата в различни агроекологични условия. Плугът е проектиран да се навесва на трактори, което улеснява транспортирането му до работната площ и обратно.

С четирите си работни корпуса, моделът 4S8 позволява обработка на по-голяма площ за по-кратко време, което прави агрооперацията по-икономична и ефективна. Всяка от рабoтните секции е проектирана така, че да осигурява оптимален разрез и обръщане на почвата, като по този начин се подобрява аерацията и се подготвя почвата за следващите земеделски дейности.
Конструкцията на плуга е издръжлива, изработена от висококачествени материали, което гарантира дългосрочна устойчивост и надеждност дори при интензивна употреба и в тежки условия. Специално внимание е обърнато на дизайна на лемежите и рабoтните органи, което осигурява максимална ефективност при обработка и намалява необходимостта от чести поддръжка и ремонт.

Плугът 4S8 е оборудван с механизми за лесна регулация на работната дълбочина и широчина, което позволява на оператора бързо и лесно да адаптира машината към конкретните условия на почвата и изискванията на обработваемата култура. Това прави плуга изключително гъвкав и подходящ за различни типове земеделска дейност.
Обадете се на търговеца за повече информация и кажете, че разглеждате обявата в АгроСалон.БГ!
За контакти

Капитан Тракторс България | Captain Tractors BG

Изпрати запитване за тази обява
* Всички полета са задължителни

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG