Редакция на обява Добави обява

Плуг OVLAC навесен обръщателен

Обявата е посетена: 5818 пъти
Дата на публикуване: 17.11.2021г.
по договаряне
№ 5551
Контакти / Изпрати запитване
  • Марка: Ovlac
  • Модел: навесни обръщателни
  • Употреба: нов,
  • Тип: обръщателен,
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Кажете, че се обаждате от Агросалон.БГ

  • навесен
  • контрол на дълбочината
МОДЕЛИ  
SB; LH; SH; 
Навесно устройство с плаваща теглична греда. Това изключително ефективно, надеждно и просто решение позволява целия плуг да се тегли само от една точка и той да се саморегулира, т.е. да оре от собствената си "геометрия". По този начин автоматично се компенсира неустойчивата работа и страничното "теглене" на плуга. Крайният резултат е устойчиво праволинейно движение на трактора, минимално износване на работните органи и снижен разход на гориво. Защита - болтова, автоматична "нон стоп" с плоски пружини или хидравлична. Регулиране на работната ширина - ръчно степенно, ръчно безстепенно или хидравлично безстепенно "Varilabor".

Опции - лентови отметателни дъски за лепкави почви, универсални предплужници, предплучници за царевица, дискови ножове, отбивни дъски, гумени опорни или опорно ходови колела, устройство за бързо навесване, устройство за хидравлично регулиране на първата бразда и механична/хидравлична памет.

Към навесните плугове могат да се монтират опорно ходови колела, които да служат, както за нагласяне на работната дълбочина, така и за транспорт на плуга.
Обадете се на търговеца за повече информация и кажете, че разглеждате обявата в АгроСалон.БГ!
За контакти

Оптиком ООД

Изпрати запитване за тази обява
* Всички полета са задължителни

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG