Редакция на обява Добави обява

Прикачна пръскачка Kubota XTS 4

Обявата е посетена: 1365 пъти
Дата на публикуване: 06.04.2021г.
по договаряне
№ 8815
Контакти / Изпрати запитване
  • Марка: Други
  • Модел: XTS 4
  • Употреба: нов,
  • Вид: щангова,
  • Тип: прикачна,
  • Обем (л):4000
гр. София, обл. София - град
Кажете, че се обаждате от Агросалон.БГ

  • лизинг
  • контрол на пръскането
Кубота представя гамата прикачни пръскачки XTS4 със среден обем на резервоара 4000 литра и щанги от 18 до 40 метра.

С iXclean Pro всички функции могат да се контролират от ISOBUS терминала в кабината. Превключването между пълнене, разбъркване, пръскане, разреждане, изплакване и почистване на резервоара е изключително лесно: просто натиснете един бутон! Предлаганата като опция система за циркулация с високо налягане iXflow-E с индивидуално управление на всяка дюза прави високо прецизното пръскане повече от лесно!

С новата гама пръскачки XTS4 номиналните обеми на резервоара се увеличават до 3400, 4000 и 4600 литра в комбинация със щанги до 40 метра. Профилът на металната щанга HSS съчетава  минимално тегло с максимална здравина и стабилност. Високотехнологичната гама от алуминиеви щанги HSA 24-33 метра предпазва ефективно държачите на дюзите в долния профил и е проектирана за лесно почистване чрез пълната интеграция на маркучи и тръби. Производственият процес, излязъл от самолетната индустрия я прави единствена по рода си и е изключително здрава и издръжлива.

XTS4 е оборудвана с ErgoDrive управление като стандарт за активиране на функциите на стрелата и управлението с едно натискане на бутона. Сензорната технология Boom Guide осигурява отлично копиране на терена в много различни и предизвикателни условия, което улеснява оператора да остане фокусиран върху работата на пръскането. Паралелограмното окачване на XTS4 съчетава оптимална стабилност с меко балансиране на стрелата и ограничено вертикално движение, за да минимизира отклоненията във височината на пръскането, осигурявайки правилно покритие на реколтата.

XTS4 предлага максимално управление на моста, за да допринесе за отлична стабилност, също в хълмисти условия и за максимален комфорт на потребителя. С регулируемите оси ширините на коловозите се променят лесно на стъпки от 5 сантиметра в целия диапазон от 1,50 до 2,25 метра. Единичната централна рама, в комбинация със специално оформените успоредни рамена, създават място за високи гуми и позволяват максимален ъгъл на завиване от 32 градуса. Това осигурява максимални възможности за управление с тесен радиус на завиване. Калниците следват ъгъла на завиване и предлагат пълна защита на дюзите.

Серията XTS4 е 100%  съвместима с ISOBUS. Иновативният хардуер и софтуер iXspray с интуитивен сензорен интерфейс гарантира удобна работа на пръскачката. iXspray е пълен с приятни функции, които улесняват живота на операторите, спестяват време и избягват грешки в натоварената работна сесия като предварителни настройки за задания за пръскане и конфигурация на стрелата. Джойстикът IsoMatch Grip разработен от Kverneland Group Mechatronics добавя контрол за лесно управление на пръскачката. От 1 до 44 функции в 4 режима могат да бъдат програмирани свободно от оператора, така че клиентът може да започне с основните функции и да добави нови функционалности по-късно при поискване.
Обадете се на търговеца за повече информация и кажете, че разглеждате обявата в АгроСалон.БГ!
За контакти

Кубота България ЕООД

Изпрати запитване за тази обява
* Всички полета са задължителни

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG