Редакция на обява Добави обява

Прикачна пръскачка Kubota XTS оборудвана за прецизно пръскане

Обявата е посетена: 25 пъти
Дата на публикуване: 06.11.2020г.
по договаряне
№ 7891
Контакти / Изпрати запитване
  • Марка: Други
  • Модел: Kubota XTS
  • Употреба: нов,
  • Вид: щангова,
  • Тип: прикачна,
  • Обем (л):3200
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Кажете, че се обаждате от Агросалон.БГ


Прикачна пръскачка Kubota  XTS позволява прецизно земеделие и означава за фермера по-високи добиви, по-ниски разходи и по-малко отпадъци.

Пръскачките от тази серия са проектирани от фермери за фермери за да бъдат прецизни, лесни за работа и ефективни. 
Компактен дизайн с нисък център на тежестта и интегрирано високo ниво на електроника за лесна и интуитивна работа и комфорт на оператора. 
XTS има една централна рамка, която е направена от тежкотоварна стомана, известна също като високоякостна нисколегирана, която има по-висока гъвкавост и издръжливост на въздействието на съвременното земеделие с по-високи скорости на шофиране както на полето, така и на пътя.

Рамката е занитена, вместо заварена, което прави конструкцията много здрава. 
Сини LED светлини осветяват модела под пръскащата щанга. Това дава възможност на фермера да работи при всякакви условия, дори през нощта. 
Система за управление на носа ErgoDrive помага при завоите на носа. Активира се чрез просто включване или изключване и контролира всички необходими действия, докато операторът може да се съсредоточи върху безопасното шофиране. 
Лесно закачване-Тегличът е лесен за смяна от горната към ниската връзка или обратно, в зависимост от точката на свързване на трактора.

Пръскачката KUBOTA XTS е 100%  ISOBUS съвместима, което я прави изключително лесна за работа, тъй като може да се управлява от всички универсални ISOBUS дисплеи.

Вместимост на резервоара – 2600 литра или 3200 литра
Щанги:
HSA 21-24м – алуминиева, сгъваема 2 части
HSS 18-24м – стоманена, сгъваема 2 части
HSS 27-30м – стоманена, сгъваема 3 части 
Щангите HSA и HSS се сгъват далеч от  резервоара и далеч от кабина на трактора. Това води до транспортна ширина от 2,55 м и височина от само 3,20 м, която заедно с ниската гравитационна точка осигурява отлична стабилност.
Работна височина на щангата – 45 – 245 см
Колея:
Механично регулируема – 150 – 225 см
Фиксиран или завиващ мост (опция)
 
В зависимост от ситуацията помпата може да бъде избрана от широка гама от помпени мощности. Помпи с капацитет 200, 260, 400 и 520 л / м, за да отговарят на различни ситуации.
Помпата е разположена от дясната страна на пръскачката зад вратата, добре защитена, но все пак лесно достъпна. Изходът на резервоара е близо до помпата и се използват къси маркучи за минимизиране на остатъчната течност. 
Турбо системата за разбъркване поддържа сместа хомогенна по време на работа и може лесно да се изключи в случай на риск от пяна или почти празен резервоар. Мощната бъркалка под високо налягане с инжекторни дюзи гарантира качествено смесване.
Система за управление на функциите за пръскане
iXclean -Тази ENFO технология оптимизира пълненето и почистването на пръскащите линии. Точното приложение, без отпадъци от химикали и спестяване на вода са предимствата за заобикалящата среда.
iXclean Comfort е полуавтоматична  контролна система.Комбинацията от индикатор за електрическо ниво и смукателен клапан осигуряваща комфорт и точност на оператора; автоматичното пълнене спира при достигане на програмираното ниво. Дистанционно управление на всички функции от кабината!
iXclean Pro с напълно автоматичен, електрически клапан ,управление  ISOBUS. Това означава, че всички функции могат да бъдат управлява се от кабината. Превключване между пълнене, разбъркване, пръскане, разреждане, грундиране, изплакване и почистване на резервоара, е изключително лесно!
Автонивелиране на щангата:                                                            
BOOM GUIDE COMFORT е автоматична система за контрол на височината на щангата, която помага на оператора да поддържа избраната височина на пръскане.
С два ултразвукови сензора  се контролира височината на  пръскането, коригира се наклона и се  повдига щангата.
Тази рентабилна система е подходяща за леки склонове, неравни условия на реколта и по-ниски скорости на шофиране.
BOOM GUIDE PRO- е усъвършенствана система използваща три ултразвукови сензора за управление на лявата и дясната секция на  щангата в най-предизвикателните полеви условия.
Пръскачката се предлага оборудвана с  Навигационна система със 7” CCPilot Дисплей, секционен контрол, РТК  точен сигнал ,волан за автоматично водене, ISOBUS.
Повече информация за навигационният пакет можете да откриете:
https://agrosalon.bg/GPS-navigacia/GPS-navigatsii-7-Navigatsionna-sistema-sys-sektsionen-kontrol-RTK-antena-i-avtomatichno-vodene-oferta-7881.html
Обадете се на търговеца за повече информация и кажете, че разглеждате обявата в АгроСалон.БГ!
За контакти

Agro Gigant

Изпрати запитване за тази обява
* Всички полета са задължителни

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG