Редакция на обява Добави обява

Пролетна сеялка KUBOTA PP1600F оборудвана със 7'' навигационен пакет за прецизно земеделие

Обявата е посетена: 63 пъти
Дата на публикуване: 06.11.2020г.
по договаряне
№ 7906
Контакти / Изпрати запитване
  • Марка: Kubota
  • Модел: PP1600F
  • Употреба: нов,
  • Вид: окопни култури,
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Кажете, че се обаждате от Агросалон.БГ

Комбинациите за засяване на Kubota са разработени с ясната цел за постигане на перфектни резултати при всякакви условия. Благодарение на тяхната надеждност, здравина и прецизност, можете да се концентрирате върху тях за да свършите работата си по най-добрия възможен начин и в подходящото  време.
Нашите клиенти могат да избират качествени пневматични сеялки от 4 до 16 реда и с различно междуредие за различни видове култури.
Всички модели сеялки за пролетници могат да бъдат оборудвани и с торовнасящи бункери.
МОДЕЛ PP1600F  разполага със сгъваема хидравлична рама от 6 м и с междуредово разстояние от 37,5 см до 80см. 8, 12 или 16 реда.
 
Сеялката PP1600F приковава вниманието на земеделските производители с високата си производителност, бързото сгъване в транспортно положение, както и добрата видимост при транспорт. Следвайки нуждите на фермерите, тя може да се оборудва с 8 реда за царевица или слънчоглед, 12 реда за захарно цвекло, соя и др. или 16 реда за тесноредови култури.
Възможност за монтиране на бункер за торовнасяне на сеялката или отпред на навесната система на трактора. Микрогранулатор е наличен за повечето модели. Механично или електрическо задвижване като опция.
Предлагаме ви сеялката оборудвана със 7” Навигационна система: CCPilot Дисплей, секционен контрол, РТК  точен сигнал ,волан за автоматично водене, ISOBUS.
Повече информация за навигационният пакет можете да откриете:
https://agrosalon.bg/GPS-navigacia/GPS-navigatsii-7-Navigatsionna-sistema-sys-sektsionen-kontrol-RTK-antena-i-avtomatichno-vodene-oferta-7881.html
Обадете се на търговеца за повече информация и кажете, че разглеждате обявата в АгроСалон.БГ!
За контакти

Agro Gigant

Изпрати запитване за тази обява
* Всички полета са задължителни

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG