Редакция на обява Добави обява
Обявата е посетена: 2387 пъти
Дата на публикуване: 02.01.2021г.
по договаряне
№ 6382
Контакти / Изпрати запитване
  • Марка: Vaderstad
  • Модел: Tempo V
  • Употреба: нов,
  • Вид: окопни култури,
гр. Русе, обл. Русе
Кажете, че се обаждате от Агросалон.БГ

  • лизинг
  • ел. контрол на сеитбата
  • торовнасяне
  • с дискова секция
  • с утъпкващ валяк
Vaderstad Tempo V е навесна високоскоростна сеялка за редови култури и може да бъде оборудвана с 6 до 12 броя изсяващи секции, включително и нечетен брой. Възможността да се използва една и съща машина за различни култури често предполага замяната на две традиционни сеялки с една. В комбинация с преден бункер FH 2200, Tempo V дава възможност за торовнасяне едновременно със сеитбата.

Конструкцията на рамата на Tempo V позволява лесно регулиране на междуредовото разстояние, така че да пасва на различните видове култури отглеждани в стопанството. В резултат на това се увеличава продуктивността и се намаляват разходите. На пример, можете да започнете сезона изсявайки захарно цвекло на 500 мм междуредово разстояние, след това царевица на 700 мм, и на края през есента маслодайна рапица на 450 мм междуредово разстояние.

Всички модели Tempo V се сгъват вертикално правейки транспортната им ширина 3 м. Машината се монтира на триточковата навесна система на трактора, което прави лесно маневрирането в полето.

Зона 1 – Торовнасяне (опция)
В комбинация с преден бункер FH 2200, Tempo има възможност за едновременно внасяне на семена и торове с висока работна скорост. Култърите за торовнасяне имат висок капацитет на приложение на тор запазвайки високата прецизност дори и при високи скорости.

Зона 2 – Чистачи на реда (опция)
Чистачите на реда са опция за Tempo. Тяхната задача е да премахват растителните остатъци, буците и камъните. Необходимостта от чистачи на реда е много по-голяма при директна сеитба или в полета с голямо количество растителни остатъци.

Зона 3 – Изсяване
С Tempo изсяването може да се извършва с много висока скорост, без компромис с изключителната и прецизност и точност. Tempo е изключително прецизна, а дозиращия апарат за семена осигурява перфектното полагане на всяко семе. Тази прецизност е от първостепенно значение за повишаване на добива.

Зона 4 - Затваряне
След като семето е изсято затварящите колела затварят браздата осигурявайки перфектни условия за покълване.
 
Обадете се на търговеца за повече информация и кажете, че разглеждате обявата в АгроСалон.БГ!
За контакти

Тайтън Машинери - Русе

Изпрати запитване за тази обява
* Всички полета са задължителни

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG