Редакция на обява Добави обява

Трактор KIOTI модел PX1053

Обявата е посетена: 320 пъти
Дата на публикуване: 09.04.2021г.
63 900 лв.
№ 6793
Контакти / Изпрати запитване
 • Марка: Kioti
 • Модел: PX1053
 • Употреба: нов,
 • Мощност (к.с.)103
с. Крислово, обл. Пловдив
Кажете, че се обаждате от Агросалон.БГ

 • нов внос
 • кабина
 • 4х4 задвижване
 • колесен
 • климатик
 • въздушна седалка
 • 3 точков навес
 • радио - CD
Трактор KIOTI модел PX1053 - вземи сега на промо цена 63 900,00 лв. без ДДС!


Тракторите от тази серия се характеризират с компактност, лекота на използване и гъвкавост. Предназначени са за сериозно земеделие и представляват идеалното решение за всяко стопанство. Серията РХ съчетава модерен дизайн и мултифункционалност в един клас на мщност. Стандартно оборудвани с множество функции, включващи и уютна кабина тракторите от серията РХ са готови за всякаква работа, която изисква издръжливост.

Двигател:
Тракторите KIOTI PX1053 са оборудвани с 4 цилиндров двигател с мощност 103 к.с., отговарящ на вредните емисии Stage IV. Този двигател гарантира максимална мощност с възможно най-ниските нива на шум, вибрации и вредни емисии.

Хидравлична система:
Задни самостоятелни хидравлични клапани. РХ серията е стандартно оборудвана с двойни самостоятелни хидравлични клапани, даващи възможност за прикачване на широка гама от оборудване. Багодарение на големият 130 литров горивен резервоар се увеличава производственото време на работа, без необходимост от често презареждане.

Трансмисия /Варианти/:
Трансмисията може да бъде механична синхронизирана или с HI-LO и POWER SHUTTLE:

Механична трансмисия: Тракторът PX1053 е оборудван стандартно с напълно синхронизирана механична трансмисия , която осигурява гладко и лесно превключване на скоростите с 4 предавки, всяка с 4 скорости, 16 предни + 16 задни. Скоростта на движение от 0 до 40 км/ч осигурява на операторите по-голямо разнообразие от обхват на скоростта, за да се справят с всички видове работни условия.

Трансмисия Power Shuttle: Трансмисията Power Shuttle осигурява сменянето на посоката на движение без използването на педала на съединителя, с 32 скорости напред/назад (4X4X2); Трансмисията Power Shuttle драстично намалява умората на оператора и осигурява омекотен транспорт по-време на работа, като му позволява да работи с товарача без необходимостта от натискане на педала на съединителя.

Иновативни функции, много комфорт и екстри предлагани от новите модели трактори KIOTI серия PX:
Тракторите KIOTI от серията PX са с обновен интериор, нова луксозна кабина с напълно регулируемо окачване на въздушната седалка, десен подлакътник, улеснена видимост на таблото и лесен достъп до контролните лостове и бутони. Широк удължен заден калник; Преден калник; Телескопични огледала; Подобрени работни светлини; Засилена работна стабилност; Климатичната система осигурява комфортни условия за работа на оператора през всички сезони.

 Допълнително оборудване (Опция) - предна навесна система ZUIDBERG:
Тракторите KIOTI от серията PX вече могат да бъдат оборудвани с предна навесна система ZUIDBERG. Предната навесна система може да бъде настроена с един единично действащ или в транспортно положение многостепенен клапан и включва подвижни свързващи рамена, които предотвратяват трептенията по-време на транспорт.
Обадете се на търговеца за повече информация и кажете, че разглеждате обявата в АгроСалон.БГ!
За контакти

СД Драганови

Изпрати запитване за тази обява
* Всички полета са задължителни

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG