Описание
Влагомер за кафе и какао. Номер 1 сред влагомерите, оборудвани с модалност за компресиране на зърното.
Защо да изберете DRAMIŃSKI TG pro coffee & cocoa
Факторите на околната среда като влажност, излишен въздух, светлина и температура оказват значително влияние върху вкуса, аромата и срока на годност на кафето и какаото.
Пробите кафе съдържат ароматни масла, които се неутрализират при излагане на недостатъчна или прекомерна температура. В допълнение, температурната промяна от много ниска до положителна излага материала на отрицателен ефект на влага (кондензен ефект).
Това води до неутрализиране или намаляване на ароматизантите, съдържащи се в кафето, като по този начин намалява качеството му.
DRAMIŃSKI TG Pro coffee & cocoa прецизно и бързо оценява състоянието на тествания материал. Това ще осигури адекватна сигурност на запасите и ще избегне финансови загуби.
DRAMIŃSKI TG pro влагомер за кафе и какао гарантира най-високото качество на продукта. Вносителите и износителите на кафе и какао, заводи за печене на кафе, кафенета, кафенета и бариста ще оценят устройството в ежедневната си работа. Особено по време на производство, преработка, съхранение и транспорт.
Устройството се използва на всеки етап от производството на кафе и какао, като например:
- по време на процеса на сушене на пергаментно кафе
- по време на сушене и съхранение на зелено кафе
- по време на печене и съхранение на смляно кафе