Редакция на обява Добави обява

Новини / Lemken

Krone и Lemken с нова съвместна разработка на автономни агро машини
През сезон 2024 г. ще бъдат представени значителни разширения в областта на автономните технологии в селското стопанство. Специалистите по агротехника KRONE и LEMKEN значително разширяват приложенията на своите автономни тракторни агрегати, като използват и предната навесна система.
03.04.2024 г.
926
Lemken пусна нов мултифункционален дисплей за контрол на прикачния инвентар
В последните новини от агротехнологичния сектор, компанията Lemken прави пробив, като обяви пускането на своя софтуер iQblue Weeder, който позволява интеграция на управлението на всички елементи на прикачен инвентар, включително камерата, в един терминал чрез интерфейса CCI.
03.04.2024 г.
855
Lemken и Krone проведоха нови успешни тестове на автономните си прототипи
Автономния трактор бе тестван в работен режим с 4-метровата косачка KRONE EasyCut F 400 Fold. При тестовете, след завършване на работата по косене, уредът бързо беше сменен със сенообръщач Vendro 820, който разпръсква прясно нарязания материал на работна ширина от 8,20 м
25.05.2022 г.
2283
Krone и Lemken обединяват усилия за общо производство на автономни машини
Машината и задвижващият агрегат действат като една интегрирана интелигентна система. Въз основа на дългогодишния опит в прилагането на ISOBUS  върху машини Krone и Lemken, задвижващият агрегат и машината комуникират и взаимодействат, споделяйки буквално всички видове данни.
02.03.2022 г.
2667
Lemken представи новата сеялка Azurit за кръстосана сеитба на окопни култури
Lemken представи новата сеялка Azurit за кръстосана сеитба на окопни култури. Сеялката може да бъде оборудвана с почвообработваща и торовнасяща секция, така че с едно минаване на полето да се извършат няколко агротехнически операции.
20.11.2020 г.
2496
Lemken спира производството на пръскачки, започва нови машини за механичен контрол на плевелите
В областта на растителната защита от Lemken обявиха, че ще инвестират в бъдещето, разработвайки съвсем нов тип технологии, които не използват агрохимически препарати. Lemken ще разработва машини и автоматизирани технологии за механична борба с плевелите чрез интелигентен контрол, вкл. изкуствен интелект.
27.06.2020 г.
2774
Lemken представи новата прикачна пръскачка ORION с проактивно окачване
Иновативната система AdaptiveBalancingControl (ABC) от LEMKEN се фокусира под точката на въртене, като осигурява добра позиция на стрелата. Опционалното проактивно насочване на стрелата означава, че отделните рамена на стрелата се настройват директно и автоматично към промените в реколтата или неравностите. 
09.03.2020 г.
2410

Агро новини / Lemken

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG