Редакция на обява Добави обява

Новини / пазар на трактори

Колко нови трактори са продадени в България и всички европейски страни през последните 2 години? (СПИСЪК)
Колко нови трактори са продадени в България и всички европейски страни през последните 2 години? На фона на войната в Украйна, международното напрежение и произтичащата от това енергийна криза, с която Европа трябваше да се справи, а също и сложната година от климатична гледна точка, със сушата в много региони и аномалните температури, които застрашиха
19.04.2023 г.
1740
Индексът на цените на суровини за производство на трактори е нарастнал с 72%. Очаква се поскъпване на всички нови трактори
От април 2021 г. досега индексът на цените на суровините е отбелязал впечатляващо общо увеличение (+72 процента), разходите за селскостопанска продукция също се покачват рязко.
02.07.2022 г.
2538
Почти няма нова агротехника в България, сроковете за доставки се удължават, а цените растат
В България има усилено търсене на земеделска техника.  Факт е, че доставчиците на агротехника в много от случаите регистрират нулеви доставки на машини и различни компоненти за сервизирането им. Какво ще се случи? Търговията със земеделски машини се затяга - коментират от бранша.
11.01.2022 г.
3187
Какви са тенденциите в глобалния пазар на трактори?
Какви са тенденциите в глобалния пазар на трактори?  След като регистрациите на нови трактори през 2017 г. се увеличиха общо с 13% в световен мащаб и статистиката показа регистрации на повече от 2 милиона трактора, то през последната статистическа година - 2018, пазарът на трактори усети някои критични фактори, породени от икономически съображения, които бяха типични за редица страни.
18.01.2019 г.
12010

Агро новини / пазар на трактори

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG